Invitație Simpozion Biblioteca USV

Avem onoarea de a vă invita, în data de 22 iunie 2023, la cea de-a VII-a ediție a Simpozionului național cu participare internaţională, dedicat Zilei Bibliotecarului din România și Zilei Internaţionale a Cărţii şi a Dreptului de Autor: Contribuţia bibliotecii la afirmarea diversităţii culturale în spaţiul românescmanifestare închinată aniversării a 60 de ani de învățământ superior sucevean.

Tema acestei ediții este: Biblioteca – tezaur al memoriei științifice și culturale.

Evenimentul este organizat de către Biblioteca Universităţii „Ştefan cel Mare” din Suceava, în colaborare cu Asociația Bibliotecarilor din România, filiala Suceava (A.B.R.), Inspectoratul Şcolar Judeţean Suceava, Asociația Italienilor din România (RO.AS.IT.) și Alianța Franceză din Suceava.

Simpozionul ştiinţific se va desfășura în format hibrid.

 

Persoane de contact:

Anișoara BUDUI

Adriana GHERASIM

Telefon 0230/216147, interior 509.

 

Vă invităm să fiți alături de noi, la marea sărbătoare a USV și la evenimentele organizate de Biblioteca USV, înscriindu-vă, până la data de 01.04.2023, pe adresa de mail biblioteca@usv.ro.

Menționăm că, în perioada 19-24 iunie 2023, Biblioteca USV organizează Seria de manifestări: Omul și Cartea și cea de a IX-a ediție a Salonului Internațional de Carte Alma Mater Librorumce se va desfășura în incinta universității sucevene, ca în fiecare an.

  

CIRCULARĂ-Simpozion-2023

Invitație

 

COLECTIVUL DE ORGANIZARE