Daniela ArgatuFounder & CEO

Casa Corpului Didactic ”George Tofan” Suceava
Telefon:
 • Phone: 0748847062
Email:

Ultimele Noutati:

 • Intrunire Secțiunea Biblioteca și societatea

  Stimați colegi,

  În cadrul celei de-a XXXI-a ediții a Conferinței Naționale a Asociației Bibliotecarilor din România care se va desfășura la Timișoara, în perioada 8-10 septembrie 2021, va avea loc întâlnirea de lucru a Secțiunii „Biblioteca și societatea”, cu tema „Bibliotecile în schimbare – biblioteca și utilizatorul participativ”. Dacă doriți să vă înscrieți la lucrările secțiunii profesionale, o puteți face pe baza înregistrării în Sistemul de Management al Conferinței: (https://abrconferinta.wixsite.com/abr2021/înregistrare)!

  12/07/2021
 • Proces-verbal întâlnire Cultura Informației

  Proces-verbal

  Încheiat cu ocazia întâlnirii secțiunii Cultura Informației din cadrul Asociației Bibliotecarilor din România,

  3 iulie 2021

  Întâlnirea secțiunii Cultura Informației a început cu prezentarea activității desfășurate în ultima jumătate de an în cadrul Revistei Române de Biblioteconomie și Știința Informării (apariția ultimului număr al revistei, trecerea la două numere pe an, introducerea posibilității de trimitere a articolelor în limba română, apariția rubricii de interviuri și o prezentare a modalității de trimitere a articolelor).

  12/07/2021
 • Simpozionului național Suceava

  În perioada 15-17 iulie 2021, Biblioteca USV Vă invită la cea de-a V-a ediţie a Simpozionului național cu participare internațională CONTRIBUȚIA BIBLIOTECII LA AFIRMAREA DIVERSITĂȚII CULTURALE ÎN SPAȚIUL ROMÂNESC, cu tema: „Noi modalități de prelucrare și transmitere a informației în instituțiile de educaţie şi cultură”.

  Întâlnirea va avea loc în Auditorium „Joseph Schmidt” şi se va desfăşura atât on-site, cât şi on-line, prin platforma Google Meet.

  Peste 50 de participanţi au răspuns invitaţiei Bibliotecii USV: personalităţi ale culturii şi educaţiei din instituţii de prestigiu din ţară (Bucureşti,

  12/07/2021
Colaboratori
Cooperări internaționale