SIMPOZIONULUI INTERNAȚIONAL „STAREA DE BINE A BIBLIOTECARULUI”

În data de 23 aprilie, declarată de UNESCO „Ziua mondială a cărţii şi a drepturilor de autor”, bibliotecile româneşti sărbătoresc „Ziua Bibliotecarului”. Cu această ocazie, Biblioteca Județeană ”George Barițiu” Brașov, vă invită la cea de a 3-a ediție a SIMPOZIONULUI INTERNAȚIONAL „STAREA DE BINE A BIBLIOTECARULUI”.

Aflat la cea de a treia ediţie, simpozionul din acest an se va desfăşura în data de 28 aprilie 2023, începând cu ora 10. Preț de o oră jumătate, invitații speciali, dna. psiholog Maria – Cristina Firu – manager, Biblioteca Județeană „I.G. Bibicescu” Mehedinţi, România şi Prof.uni.dr. Lidia Kulikovski – Biblioteca B.P. Haşdeu, Chişinău, Republica Moldova, vor veni cu soluţii pentru bibliotecari de gestionare a emoţiilor, a stresului la locul de muncă şi ne vor purta într-o lume a stării de bine. Onoare și bucurie ca și în acest an, simpozionul să fie deschis de către dna dr. Adriana Szekely, președinta Asociației Bibliotecarilor din România. Moderatoarea evenimentului va fi: bibliotecar drd. Melania Luana Butnariu – Biblioteca Județeană „George Barițiu” Brașov, Centrul de Excelenţă pentru Copii ţi Tineret.

Evenimentul va fi avea loc pe platforma ZOOM, iar participanții se pot conecta utilizând linkul ce va fi postat pe pagina de facebook a Bibliotecii Judeţene “George Bariţiu” Braşov, https://www.facebook.com/BibliotecaGeorgeBaritiuBrasov. Proiectul se desfășoară cu susținerea Asociația Bibliotecarilor din România (ABR).

Pentru mai multe informații ne puteți contacta la:
Melania Luana Butnariu
Centrul de Excelență pentru Copii și Tineret
Biblioteca Județeană „George Barițiu” Brașov
0268/474081
Email: copii@gmail.com