Programul final și culegerea cu rezumate – Conferința Națională Cartea veche românească și străină, ediția I, cu tema „Pe urmele Sfântului Paisie de la Neamț (Velicikovski). 300 de ani de la nașterea sa (1722 – 2022)”, Bucureşti, Mănăstirea Comana (jud. Giurgiu), 25 – 26 mai 2022

Secțiunea Carte veche. Conservare. Restaurare din cadrul Asociației Bibliotecarilor din România (ABR), în colaborare cu Mănăstirea Comana (jud. Giurgiu), organizează ediția I a Conferinței Naționale Cartea veche românească și străină, cu tema „Pe urmele Sfântului Paisie de la Neamț (Velicikovski). 300 de ani de la nașterea sa (1722 – 2022)”.

Evenimentul se va desfășura hibrid (online și fizic) la Bucureşti și Mănăstirea Comana (jud. Giurgiu), în zilele de 25 și 26 mai 2022.

Partenerii acestui eveniment științific, cărora dorim să le mulțumim pe această cale, sunt următorii:

  1. Editura Eikon din București
  2. Asociația Moara de Hârtie (Comana, jud. Giurgiu)

Atașat acestui text este programul final și culegerea cu rezumatele lucrărilor care vor fi prezentate la prima ediție a Conferința Națională Cartea veche românească și străină organizate de Secțiunea Carte veche. Conservare. Restaurare din cadrul Asociației Bibliotecarilor din România (ABR).

Dr. Silviu – Constantin Nedelcu

Președinte al Secțiunii Carte veche. Conservare. Restaurare