Proces-verbal filiala Constanța

Proces-verbal al şedinţei pentru alegerea noului birou director,

filiala Constanța a Asociaţiei Bibliotecarilor din România

din 15.06.2023

Proces-verbal încheiat astăzi 15.06.2023

Ordinea de zi a şedinţei a fost următoarea:

1. Prezentarea Raportului de activitate al Filialei Constanța de către doamna Preşedinte în exerciţiu Ibolya Negoiță.

2. Alegerea noului birou director, filiala Constanța a Asociaţiei Bibliotecarilor din România.

1. Ședința a avut loc pe Zoom, a fost moderată de doamna Anca Moșoiu, secretar al Filialei Constanța, care a adus mulțumiri participanților pentru prezență, le-a cerut acestora permisiunea pentru a înregistra ședința, şi a invita-o pe doamna Preşedinte în exerciţiu, Ibolya Negoiță, să deschidă întâlnirea cu prezentarea Raportului de activitate al Filialei Constanța. 

2. În continuare au fost făcute propuneri pentru posturile de conducere, respectiv pentru postul de preşedinte al Filialei Constanța, doamna Ibolya Negoiță a propus-o pe doamna Mihaela-Nicoleta Mictar, ca Preşedinte al filialei Constanța a ABR. Ne mai fiind alte propuneri, se supune la vot, doamna Mihaela-Nicoleta Mictar este votată în unanimitate. Doamna Angelica Crețu a propus-o pe dna Flavia-Alexandra Petrov ca vicepreşedinte, dar aceasta refuză. Doamna Mihaela-Nicoleta Mictar a propus-o pe dna Anca Moșoiu ca vicepreşedinte al filialei Constanța a ABR. Ne mai fiind alte propuneri, se supune la vot, doamna Anca Moșoiu este votată în unanimitate. Pentru funcţia de secretar și casier al filialei Constanța, dna Ibolya Negoiță a propus-o pe doamna Crăciun Anamaria-Daniela. Se supune la vot, doamna este votat Crăciun Anamaria-Daniela în unanimitate.

Preşedintele, vicepreşedintele și secretarul nou votaţi au mulțumit pentru încrederea acordată.

În încheiere, doamna Corina Apostoleanu mulţumeşte fostului birou director al Filialei Constanța a ABR, îl felicită pe cel nou și propune o mai strănsă colaborare între bibliotecarii publici și cei școlari.

 

Întocmit de Anca Moșoiu,

Secretar Filiala Constanța