Proces-verbal filiala Bihor

Încheiat azi, 18.05.2023, cu ocazia desfășurării Adunării Generale a Filialei ABR Bihor în vederea alegerii Consiliului Director al filialei.

Doamna președintă Trofin Mariana a făcut demersurile necesare pentru ca alegerile să se poată desfășura în format hibrid. Astfel sunt prezente 19 (nouăsprezece) persoane fizic și 11 (unsprezece) în online.

La adunare participă online dna Butuza Nicoleta, din partea Consiliului Director al ABR.

S-a ales Comisia de alegeri, care a fost formată din:

  • Opriș Rodica, de la Biblioteca Universității din Oradea;
  • Bar Dorina, de la Colegiul Național „Samuil Vulcan” Beiuș;
  • Bogojel Andrada, de la Școala Gimnazială „Nicolae Popoviciu” Beiuș.

Doamna președintă Trofin Mariana solicită membrilor să facă propuneri pentru funcția de președinte al Filialei Bihor.

Doamna Opriș Rodica propune ca doamna Trofin Mariana să-și continue experiența și să candideze pentru funcția de președinte. Nu mai sunt alte propuneri pentru funcția de președinte. Buletinele de vot au fost împărțite în sală și în online, s-a procedat la vot. Au fost numărate voturile, doamna Trofin Mariana obținând un număr de 19 voturi de DA din sală și 10 voturi de DA din online, obținând un total de 29 de voturi.

Doamna șef serviciu bibliotecă Ujoc Florica propune ca doamna bibliotecar Doca Brîndușa să-și păstreze funcția de vicepreședinte. S-au reîmpărțit buletinele de vot, atât în sală, cât și în online. S-a procedat la numărarea voturilor: în sală au fost 19 voturi de DA, în online 10 voturi de DA.

Doamna bibliotecar Fonai Aurelia propune ca pentru funcția de secretar să rămână doamna Potre Anca. Se împart buletinele de vot au fost împărțite în sală și în online și s-a procedat la vot. Au fost numărate voturile, doamna Potre Anca obținând un număr de 19 voturi de DA din sală și 10 voturi de DA din online, obținând un total de 29 de voturi.

Drept urmare, Consiliul Director al Filialei ABR Bihor este următorul:

  1. Președinte: Trofin Mariana.
  2. Vicepreședinte: Doca Brîndușa.
  3. Secretar: Potre Anca.

Doamna Butuza Nicoleta felicită Consiliul Director al Filialei ABR Bihor, urându-i succes în activitate.

Doamna președinte Trofin Mariana mulțumește pentru prezență și declară ședința închisă.

Președinte,

Trofin Mariana

Întocmit

secretar, Potre Anca