Magie la Liceul Teoretic „Constantin Șerban”, Aleșd Filiala ABR Bihor

În perioada 12.12 – 20.12.2022 la parterul liceului a fost amenajat un stand special „Candy Canes” de Crăciun, în cadrul căruia elevii s-au putut bucura în fiecare pauză de un pahar de ciocolată caldă, preparată și oferită de domnișoara bibliotecar. Bucurându-se de un decor magic, în așteptarea Crăciunului, toți cei dornici au contribuit la strângerea de fonduri din care vor fi achiziționate cărți noi pentru bibliotecă. Având în vedere că elevii au revenit, entuziasmați, în fiecare pauză, putem spune că activitatea s-a bucurat de un real succes, iar cărțile vor sosi în curând în bibliotecă.

Pentru ca bucuria să fie și mai mare, la etajul al II-lea al liceului s-a amenajat un „Photo Corner” de Crăciun. Clasele împreună cu diriginții au făcut o poză de grup, o amintire de neuitat, iar din banii adunați, Consiliul Elevilor Liceului Teoretic „Constantin Șerban” Aleșd, împreună cu domnișoara bibliotecar au dăruit pachete copiilor cu mai puține posibilități din școală.

Toți cei care au participat la aceste activități știu foarte bine că Sărbătoarea Crăciunului nu este un sezon, ci este o stare de spirit! Este important să păstrăm cu noi acest sentiment și în celelalte zile din an.

Președinte Filiala ABR Bihor: Bibl., prof. Trofin Mariana Rodica

Membru ABR: Bibliotecar Kosa Mira Renata