Încetarea din viață a doamnei Crina Mihăilescu

Stimați colegi,

Consiliul ABR anunță cu profund regret încetarea din viață a doamnei Crina Mihăilescu, membru fondator al Asociației Bibliotecarilor din Învățământ – România, fost președinte al Filialei ABR București, om cu mari calități morale și profesionale.

Doamna Crina Mihăilescu și-a desfășurat cea mai mare a parte a activității sale la Biblioteca de Medicină și Farmacie a UMF “Carol Davila” din București, unde a îndeplinit și funcția de director adjunct.

Înmormântarea va avea loc sâmbătă, 31 ianuarie, ora 12,30 la Cimitirul IANCU NOU  – Balaneanu (între Piața Iancului și Vatra Luminoasă).

Dumnezeu să o ierte și să-i vegheze Marea Călătorie !

 

CONSILIUL ABR

 

În numele colectivului Bibliotecii Universitare “Lucian Blaga” din Sibiu şi al Filialei Sibiu a Asociaţiei Bibliotecarilor din România dorim să ne exprimăm regretul profund produs de dispariţia colegei noastre Crina Mihăilescu, un om deosebit şi dedicat profesiei, care s-a stins din viaţă în suferinţă.

Ancorată în viaţa profesională şi mereu aproape de colegii săi de breaslă, Crina Mihăilescu rămâne un exemplu pentru noi toţi de implicare şi entuziasm.

Condoleanţe familiei îndurerate!

 

Rodica Volovici – Director Biblioteca ULBS

Cristina Pârvu- Preşedinte Filiala Sibiu ABR