Anunț al Secţiunii Educaţie şi formare profesională

Stimaţi colegi,

Miercuri, 4 septembrie 2019, în cadrul celei de a XXX-a ediţii a Conferinţei Naţionale a Asociaţiei Bibliotecarilor din România, va avea loc întâlnirea Secţiunii profesionale Educaţie şi formare profesională.

Evenimentul se va desfăşura la sediul Bibliotecii Naţionale a României din Bucureşti, Bulevardul Unirii, Nr. 22, Sala Mircea Vulcănescu (parter), între orele 17.00 – 18.45.

Întâlnirea va avea următoarea temă: Programele de perfecţionare profesională – de la necesitate la utilitate.

Participarea la lucrările secţiunii profesionale se face exclusiv pe baza înregistrării în Sistemul de Management al Conferinței (http://2019.abr.org.ro/index.php/inregistrare-participanti).

Informaţii despre modalitatea de transmitere şi forma lucrărilor se regăsesc la http://2019.abr.org.ro/index.php/lucrari/mod-de-prezentare-in-sectiuni şi http://2019.abr.org.ro/index.php/lucrari/redactare.

Aşteptăm lucrările dvs. la adresele petruta.voicu@bcub.ro şi Mihaela.vazzolla@bibnat.ro până la data de 20 august 2019.

În acest an au loc şi alegeri pentru conducerea secţiunii profesionale. Candidaţii la funcţia de preşedinte sunt obligați să aducă la cunoștință membrilor ABR: candidatura, CV-ul, scurt proiect managerial cu obiectivele generale pe care le au în vedere pentru perioada mandatului și eventual secretarul pe care îl propun pentru a realiza împreună obiectivele, cu cel puţin 15 zile înaintea desfăşurării Adunării Generale a ABR. Documentele vor fi transmise prin poştă pe adresa ABR sau on-line pe adresa de e-mail a ABR, preşedintelui și secretarului general care, după verificarea datelor, le vor transmite secretarului executiv pentru a fi publicate pe toate canalele de informare ale ABR.