iLIBRARY_Afis-jpg
Tematica generală  a lucrărilor se va încadra în aria de interes a secțiunilor și diviziunilor ABR: 

Lucrările vor fi trimise secretarilor de secțiuni. Comitetul de selecție a lucrărilor prezentate la Conferință este format din președinții de secțiuni.   Vor fi acceptate spre prezentare, doar lucrările al căror abstract va întruni  51% din voturile președinților de secțiuni.

Articole recente

CONVOCAREA ADUNĂRII GENERALE A ABR

Conform prevederilor art. 21, alin. 5 din Statutul Asociaţiei Bibliotecarilor din România, se convoacă, pe platforma Zoom, în  data de 10 septembrie 2021, între orele 15,00 – 17,00, Adunarea Generală a Asociaţiei Bibliotecarilor din România (ABR), cu următoarea ordine de zi:

  1. Raportul Consiliului Director al ABR (2019 – 2021) – prezintă: dr. Adriana Szekely, Preşedinte ABR
  2. Raportul Trezorierului (septembrie 2019 – august 2021) – prezintă: ec. Cristina Ungur, Trezorier ABR
  3. Raportul Comisiei de cenzori (septembrie 2019 –

Ultima zi de inregistrare la conferinta!

Stimați colegi,

 

Vă informăm ca aceasta este ultima zi de înscriere la conferință. Pentru cei interesați, aveți mai jos link-ul de înregistrare:

https://abrconferinta.wixsite.com/abr2021/%C3%AEnregistrare

 

Vă mulțumim,

Conducerea Operativă ABR

Mesaj pentru participanţii înscrişi la Conferința Națională ABR 2021, care nu au primit mesaj de validare a înregistrării

Stimată doamnă/stimate domnule,

 

Pentru a finaliza înscrierea la Conferința Națională a Asociației Bibliotecarilor din România, ediția a XXXI-a, 8-10 septembrie 2021, Timișoara, vă rugăm să actualizaţi plata taxei de membru.

Pentru a beneficia de gratuitatea participării la conferinţă aferentă membrilor ABR, trebuie să aveţi achitată cotizaţia de membru (anul 2020 şi cel puţin semestrul I pentru anul 2021).

Pentru mai multe informaţii privind taxa de membru vă rugăm să accesaţi următorul link:

https://abr.org.ro/membri/