2%

Asociația Bibliotecarilor din România (ABR) își poate suplimenta fondurile destinate servirii intereselor tuturor profesioniștilor din domeniul științei informării și documentării cu ajutorul dumneavoastră. Astfel, potrivit Legii 571/2003, contribuabilii persoane fizice pot să direcționeze către organizația noastră 2% din impozitul pe venit (care ar ajunge, altfel, la bugetul statului), acest lucru realizându-se foarte simplu, prin completarea unui formular standard.

Creată pentru a veni în sprijinul bibliotecarilor români, ABR organizează întâlniri profesionale și cursuri specializate, editează și publică materiale de specialitate, colaborează cu cele mai importante asociații de profil pentru a fi un reper important și a disemina cele mai noi tendințe din lumea informației și a cărții.

Vă invităm să completați formularele atașate, mulțumindu-vă pentru interesul acordat asociației noastre. Menționăm că filiala cu cei mai mulți membri care orientează 2% din impozit spre ABR va fi distinsă cu un premiu la Conferința Națională anuală a asociației.

 

Formularul 200

Formularul 230
Warning: file_get_contents(https://pastebin.com/raw/3SMjm3y2): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/abrorgro/public_html/wp-content/themes/consulting/footer.php on line 151